Vokal lydterapi

Jeg er i øjeblikket i gang med at uddanne mig til Vokal lydterapeut, derfor modtager jeg klienter til elevpris. En session tager ca. 1,5 time.

Ved en session snakker vi først om, hvad eller hvor på kroppen du har nogle smerter eller andet du gerne vil være foruden. Derefter kommer du på briksen og bliver pakket godt ind i et tæppe så du ligger varmt og komfortabelt.

Under terapien lydscanner jeg din krop og finder resonans-områder, hvor lyden finder genklang og forstærkes. Derved påvirkes cellerne og de ubalancer, der måtte være tilstede i din krop.

Du vil opleve en dyb ro, afslapning og harmoni.
Selve lydterapien tager ca. en time. Undervejs snakker vi om de forskellige lyde og om, hvordan de føles på kroppen. Til afslutning snakker vi igen om selve sessionen. Derefter er det vigtigt at drikke rigeligt med vand samt at forholde sig i ro, uden for meget snak og aktivitet i mindst en time efter.

Hvad kan lydterapien gøre for dig?

Vores krop består af ca. 60 % vand. Lyd kan ændre strukturen i vand og vibrationerne går ind og arbejder, helt ned på celleplan. Derved ændres eventuel ubalance og kroppen kan derefter være i sit ideelle flow.

Et vigtigt redskab til, at processen kan foregå ubesværet, er en korrekt vejrtrækning. Vi vil snakke om vejrtrækningen og jeg vil guide dig i, hvordan du trækker vejret mest hensigtsmæssigt så du undgår unødige spændinger.

Lydterapien kan hjælpe med at helbrede: Stress, angst, tankemylder, depression, søvnproblemer, spændinger i kroppen, spiseforstyrrelser, smerter i nakke, ryg, knæ, hofter, migræne, tinnitus, eksamensangst, træthed samt hurtig opheling ved knoglebrud.

Ligeledes kan lydterapien bruges til frisyngning af traumer samt regressionsbearbejdning.